MENTENAȚĂ IT HARDWARE ȘI SOFTWARE

Southwest Digital asigură mentenanta IT pentru calculatoare, servere si rețele informatice și imprimante, în baza unui abonament lunar (SLA – Service Level Agreement) personalizat pentru a corespunde nevoilor fiecărui client.

Prin abonamentele de mentenanță vă oferim garanția unor servicii de calitate privind întreținerea și repararea echipamentelor IT.

Serviciul constă în inspectarea frecventă a echipamentelor IT, în scopul prevenirii situațiilor de nefuncționare a acestora, precum și remedierea problemelor apărute prin repararea sau înlocuirea componentelor nefuncționale.

ASIGURAREA UNUI MEDIU OPTIM DE FUNCȚIONARE

Este cunoscut faptul că majoritatea echipamentelor IT încep să se defecteze imediat ce ies din garanție. Aproximativ 80% din echipamentele neverificate periodic se defectează în primii 2 ani de funcționare. Durata de funcționare a acestora se poate prelungi semnificativ cu ajutorul unei mentenanțe corespunzătoare.

Lăsați în seama noastră prevenirea si solutionarea tuturor acestor probleme care tind sa afecteze activitatea normala a companiei dvs. Suntem o echipă tânără și dinamică, cu experiență de peste 12 ani în domeniul întreținerii și reparării echipamentelor IT.

AVANTAJELE UNUI ABONAMENT DE MENTENANTA IT

  • Aveți un departament IT la dispoziție, fără să angajați un IT-ist;
  • Timp de rezolvare garantat;
  • Timp de interventie garantat;
  • Colaborarea cu o echipă bine pregatită;
  • Acțiuni permanente de backup pentru a dimninua riscul pierderii datelor dumneavoastră;
  • Consuntanță gratuită în vederea achiziționării echipamentelor IT și software.